A Netflix nagyon összehaverkodhatott a Ubisofttal, mert a Splinter Cell-anime mellett egy Beyond Good & Evil-filmmel is készülnek bővíteni a streaming szolgáltatásukat. A rendezői székben a Pikachu, a detektív direktora foglal majd helyet.

Nincs még egy napja, hogy befutott a hír, miszerint egy Splinter Cell-animesorozattal jelentkezik hamarosan a Netflix, és úgy tűnik nem ez lesz az utolsó kollaborációja a franciákkal. A Ubisoft nemrég ugyanis megerősítette a Polygonnak, hogy készülnek egy Beyond Good & Evil-filmmel is a streaming csatornára.

Az adaptáció a 2003-ban megjelent első részt veszi majd alapul, és információk szerint, hogy ha már a rendezői székben Rob Letterman – a Pikachu, a detektív rendezője – csücsül, akkor kézenfekvő, hogy itt is vegyítve legyenek az élőszereplős és animált jelenetek – ahogy azt a zsebszörnyes kalandban is láthattuk.

A premiertől viszont még nagyon messze vagyunk, ugyanis producerek egyelőre még csak a forgatókönyvírókat vadásszák – így meglepő lenne, ha közeljövőben felbukkanna a Beyond Good & Evil a Netflix listájában.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/68151/a_beyond_good_evil_is_netflixre_latogat