Néhány napja már írtunk arról, hogy ingyenhétvégét tart a Disintegration, de úgy látszik, nem egyedül száll ringbe a játékosok idejéért. A Final Strike Games és az Electronic Arts közös, csapatalapú lövöldéje, a Rocket Arena is ingyenesen kipróbálható lesz a hétvége folyamán. 

A játékról annyit kell tudni, hogy mindenki különböző rakétavetőkkel van felszerelve és pörög az akció, jelenleg egy tucat karakter és ötféle játékmód vár benne. A próbaidőszak PC-n (Steamen és Originen) és Xbox One-on is elérhető lesz, de PS4-esek kimaradnak belőle.

Harmadikként a Quantum League is ingyenhétvégézik, ám ennek jóval kacifántosabb koncepciója van. A jelenleg korai hozzáférésben található játékban saját magad csapattársa leszel az időutazás segítségével: az 1v1-es vagy 2v2-es meccsek egymásra hajló idősíkok, amelyekben minden pontszerzés után saját múltbéli énjeid oldalán kezdesz.

A próbaidőszakkal egy időben egy új patchet is kiadnak a fejlesztők, ami egy új pályát és spectator módot is ad a játékhoz. A Quantum League teljes megjelenésére 2020 utolsó negyedévében számíthatunk, és egyelőre csak PC-s változatról tudunk.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/68141/az_ingyenesen_jatszhato_shootereke_a_hetvege