Úgy néz ki, hogy az 1998-as anime a reneszánszát éli, hiszen amellett, hogy a Netflix épp az élőszereplős adaptációján dolgozik, egy hete Spotify-ra felkerült a sorozat soundtrackje. Most pedig megtudtuk, hogy bakeliten is elérhető lesz az OST.

Minden idők egyik legjobb animéjének – a Cowboy Bebopnak – épp nagyban készül az élőszereplős feldolgozása a Netflix tolmácsolásában, amiről idáig sajnos fájóan keveset tudunk. Amennyiben űrfejvadász-hangulatba hoznátok magatokat a premierig, akkor az egy hete Spotify-ra felkerült soundtracknél keresve se találtok jobbat. Pontosabban de, a hamarosan bakelitre is megjelenő soundtracket

 

A Cowboy Bebop sikeréhez és hangulatához tagadhatatlanul hozzájárult a korát megelőző kis történetei, fergetegesen megrajzolt akció jelenetei, és persze a japán együttes – a Seatbelts – fülbemászó jazz és blues dallamai – amiket hamarosan bakelit formában is hallgathatunk majd. A tervek szerint a lemezre 22 dal fog felkerülni, és november 6-án debütál globálisan – így remélhetőleg Magyarországon is.

A szériát egyébként, ha újranéznétek, vagy most ismerkedtek vele, akkor megtaláljátok a Hulu streaming szolgáltatásában.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/68150/bakeliten_is_megjelenik_a_cowboy_bebop_ost_je