A belga fejlesztőcsapat nem lazsál, ami a Baldur’s Gate III munkálatait illeti, ugyanis már több cikkből is kiderült, hogy lelkesen monitorozzák az Early Access játékosait. Most egy méretesebb javítás is érkezett az RPG-hez, ami mellett azt is elárulták a fejlesztők, hogy melyik csapattárs a legkedveltebb a játékosok között, akivel intimebb kapcsolatba keveredtek.

Úgy tűnik Gale a végletek között mozgó karakter, hiszen korábban ő nyerte a legtöbbször kivégzett kísérő díját, és most 33 százalékkal ő vitte haza a legtöbb szívet meghódító kitüntetést is. Nem sokkal lemaradva őt követi a maga 31 százalékával Shadowheart, illetve külön érdekesség még, hogy a játékosok 1,37 százaléka választotta azt, hogy nem osztja meg az ágyát senkivel sem.

A fejlesztők sokat javították még egyes átvezetők minőségén is, amik között a különbséget, valamint a javítás részletes listáját erre találjátok.

Nem utolsó sorban a Larian Studios megosztott még néhány érdekes számot a játékosok döntéseiről (via PC Gamer), azonban ezek erősen spoileresek, így a megtekintése csak akkor javasolt, ha már kipörgettétek a korai verzió első fejezetét.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/69141/baldur_s_gate_iii_ki_a_legnagyobb_szivtipro