Augusztus végén mi is górcső alá vettük a Battletoads 2020-as epizódját, amit csak ajánlani tudtunk egy jó kis délutáni couch coop programnak. Úgy látszik, másokat sem rettentett el a megváltozott képi stílus, ugyanis már több mint egymillióan töltötték le és próbálták ki a Dlala Studios játékát.

Nem titok, hogy ez nagyban köszönhető annak, hogy a Battletoads már a megjelenés napjától az Xbox Game Pass részeként is elérhető PC-n és Xbox One-on egyaránt – így jóval több játékoshoz tudott eljutni a brawler, ha máshogy nem, egy kipróbálás erejéig.

Az új trailerrel együtt publikált blogposztból az is kiderült, hogy a hírhedten nehéz beat ’em upban 80 037 506 alkalommal patkoltak el a játékosok, aminek több mint a fele – nem meglepő módon – a turbómotoros szekvenciáknál elszenvedett balesetekből jött össze. Azonban ez sem vette el a kedvüket, hogy a játék első bossfightjában 1 562 508-szor mossák fel a padlót Porkshankkel. Valamint a csapatmunkára sem lehet panasz, hiszen 2 880 267 alkalommal segítették fel a földről a játékosok a brekibajtársaikat.

Érdemes még megjegyezni Fuzzyness speedrun-eredményeit, aki 100 százalékos teljesítés mellett, Tadpole nehézségi fokozaton mindössze 1 óra 38 perc 51 másodperc alatt játszotta végig a játékot.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/69129/battletoads_tobb_mint_egymillioan_probaltak_mar_ki