Az űrtörpék bányásztevékenysége hamarosan tovább bonyolódik, amint októberben befut az első jelentősebb frissítés: a fegyver-balancing és a kozmetikai elemek mellett két új bevetéstípust is kapunk.

A Deep Rock Galactic a májusi startja után hamarosan megkapja első jelentősebb frissítését. A Roughnecks at Work névre keresztélt bővítés belenyúl kissé a fegyverekbe, számos új kozmetikai kiegészítőt is hoz, és két vadonatúj bevetéstípust. Alább látható az On-Site Refining nevezetű feladat óriási finomítója, amit karban kell tartanunk a küldetés ideje alatt.

A másik feladattípus az Escort Duty lesz: ebben a Drilldozer nevezetű, automata fúrógépet kell kísérgetnünk, amíg az elő nem ássa nekünk az Ommoran Heartstone-t. A Roughneck-bevetésekhez majd kapunk egy Assignment-küldetést is, ami első alkalommal segít eligazodni az új feladatokon.

A frissítés október 8-án érkezik PC-re és Xbox One-ra. A fejlesztők a minap live streamet tartottak, amiben közel három órán át vehetjük szemügyre, milyenek is lesznek az új küldetések.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/68808/deep_rock_galactic_jon_az_elso_nagyobb_frissites