Úgy tűnik, Son Gokuék is ellestek egyet, s mást a Dynasty Warriors hőseitől. A hamarosan érkező, A New Power Awakens – Part 2 névre hallgató DLC-ben a csillagharcosok egyszerre akár száz ellenféllel is megküzdhetnek majd.

Áprilisban mutatkozott be a Dragon Ball Z: Kakarot első kiegészítő csomagja, most pedig eljött az idő, hogy felkészüljünk az A New Power Awakens második felvonására, hiszen az még az év vége előtt megérkezik. Az ezúttal is ingyenesen érkező frissítés bevezeti az úgynevezett Mob Battle-ket, melyek során egy egész tömeggel kell megbirkóznunk egyszerre. Az ötlet alapján nekünk egyből a Dynasty Warriors-széria nagyszabású csatái jutottak az eszünkbe, de biztosak lehetünk benne, hogy a Kamehameháknak és a Z Combination támadásoknak köszönhetően még ennél is látványosabbak lesznek a küzdelmek.

Emlékeztető gyanánt érdemes megemlítenünk, hogy a Bandai Namco és a CyberConnect2 korábban azt ígérte, hogy a két részben érkező kiegészítő után teljesen új sztorivonallal egészítik majd ki a DBZ: Kakarot történetét, így lesz mire várnunk jövőre is.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/69034/dragon_ball_z_kakarot_egy_a_szaz_ellen