Amikor ugyanis elindult a játék a készítők nem szerettek volna senkit sem jogtalanul bannolni, ezért létrehoztak egy szigetet, ami a hangzatos Cheater Island nevet kapta. Minden játékos idekerült, akik kapcsán megbizonyosodtak, hogy nem tisztán próbálják elérni az áhított győzelmi koronát, és csakis kizárólag a többi csaló babzsákkal mérkőzhettek itt meg a továbbiakban.

A rendszer jól működött, sok régióban viszonylag gyorsan össze is jött a meccshez szükséges létszám, ahol pedig nem, ott a játékosok egy végtelen limbóban ragadtak a töltőképernyőt bámulva. Nemrég azonban elkezdtek előkerülni olyan videók az interneten, amelyeken látszólag Cheater Island-mérkőzések zajlanak, de valójában nem tudják azt a fejlesztők 100 százalékos bizonyossággal megállapítani.

Pontosan ezért inkább úgy döntöttek a Mediatonic munkatársai, hogy a börtönsziget bezárja a kapuit, és inkább az Epichez fordulnak segítségért a csalókkal való küzdelemben. Ennek köszönhetően a Fall Guys hamarosan megkapja a Fortnite-ban is használt Epic-féle Anti-Cheat rendszert.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/68669/fall_guys_kulon_szigetre_zartak_a_csalokat