Kliens reset

Sokszor elhangzik ez a kifejezés a fórumban, ezért most itt (is) megmagyarázom. Ezt az eljárást akkor szoktuk alkalmazni, amikor a hiba oka teljesen rejtélyes és a kiderítésére (szinte) 0 az esély.Menete:

  • Kikapcsoljuk a klienst
  • Töröljük a beállításokat tartalmazó mappát (C:\Documents and Settings\Profilod\Applications Data\utorrent )
  • Elindítjuk a klienst és újra beállítunk mindent

Tehát ilyenkor elveszik minden beállításunk és torrent feladatunk. Azonban a torrentek újra hozzáadásakor a feladatok folytatódni fognak, tehát végeredményben nem veszik kárba az eddig letöltött adatunk.

Oszd meg!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someoneFlattr the authorShare on Reddit


Translate: