Noha azt már tudjuk egy ideje, hogy idén már nem jelenik meg a Humankind, most már annyival is okosabbak vagyunk, hogy 2021-en belül mikorra várjuk. Jelenleg úgy néz ki, tavasszal kezdhetjük az emberiség felvirágoztatását.

A nyár folyamán derült ki, hogy az egész emberiség történelmét átfogó Humankind idén már nem kerül a boltokba. Akkor az Amplitude és a Sega annyit tudott bejelenteni kárpótlásul, hogy elindítják sajátos korai hozzáférésüket, az OpenDevet, aminek segítségével a tűkön ülő rajongók belekóstolhattak a játék egyes szakaszaiban, szcenárióiba. 

Az új, az előrendelés megnyitását hirdető előzetessel együtt arról is kaptunk információt, hogy mikor jelenik meg a 2021-re halasztott játék. Habár napra pontos dátumot nem kaptunk, most már tudjuk, hogy a jövő év első felében lesz érdemes számítanunk a Humankind érkezésére, április környékén.

A Humankind PC-re és Stadiára fog megjelenni, utóbbin október 28-ig szintén kipróbálható egy OpenDev demó, amely durván a játék első 100 körét tartalmazza.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/69075/honapra_pontos_megjelenest_kapott_a_humankind