A Sega és a Sports Interactive csapatmenedzselős játékának legújabb felvonása még idén a polcokra kerül. Ráadásul egy évtized után az Xboxra is visszatalál a széria, igaz, arra a verzióra még várnunk kell egy keveset.

Nemrég a Football Manager 2020 is az Epic Games Store ingyenes ajándékai közé került, ami megpörgette a játék népszerűségét – a Sega és a Sports Interactive a hullámot meglovagolva gyorsan be is jelentették, hogy hamarosan megjelenik a játéksorozat legújabb darabja. A Football Manager 2021 az ígéretek szerint még tovább fejleszti a menedzselős játékformulát, újabb mélységeket adva a csapatok gondozásának.

A játék újdonságairól október folyamán hallunk majd pontosabban, de azt már tudjuk, hogy november 21-ét érdemes bejegyezni a naptárba, akkor jelenik meg ugyanis a Football Manager 2021 PC-s változata. Sőt, a Football Manager 2008 óta ez az epizód lesz az első, ami ismét tiszteletét teszi a Microsoft gépein, bár az Xbox One-os és Series X-es változatok megjelenésének még nincs bejelentett dátuma.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/68803/iden_sem_maradunk_uj_football_manager_nelkul