Nem ül a babérjain a Wasteland 3 fejlesztőcsapata. Brian Fargo, az inXile Entertainment elnök-vezérigazgatója egy rajongói tweetre válaszolva árulta el, hogy a stúdió tervezőasztalán máris két új RPG-projekt hever.

A nagyszerű fogadtatásnak örvendő Wasteland 3 után valószínűleg senkit nem fog meglepni a hír, miszerint az inXile tartogat még egy-két dolgot a tarsolyában. A csapat következő játéka, a Frostpoint VR: Proving Grounds ugyan alaposan eltér majd a megszokottaktól, de a virtuális valóságban játszódó lövölde után a stúdió visszatér a jól bevált kaptafához.

A fejlesztőcsapat fejese, Brian Fargo Twitteren hintette el a hírt, miszerint jelenleg két szerepjátékos projekt is készülőben van az inXile falain belül. Konkrét bejelentéseket természetesen egyelőre nem kaptunk, illetve Fargo hamar megemlítette azt is, hogy a két tervezet közül az egyik szinte még csak koncepció szintjén létezik, így a második címre valószínűleg még hosszú éveket kell várnunk.

Nem panaszkodhatnak tehát azok az RPG-rajongók, akik a Microsoft ökoszisztémájában hódolnak a hobbijuknak. Mivel az inXile mellett immáron a Bethesda is a zöldek táborát erősíti, garantálható, hogy PC-n és az Xbox-konzolokon rengeteg új cím érkezik majd a következő évek során, melyekhez garantáltan hozzáférhetünk majd az Xbox Game Pass előfizetésén keresztül is.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/68833/ket_uj_szerepjatekon_dolgozik_az_inxile