Még mindig nehéz elhinni, hogy tíz év után egy újabb méretes frissítést kap a Left 4 Dead 2, ami ráadásul teljesen ingyenes lesz. A közösség által összerakott kiegészítőről most egy friss videót és megjelenési dátumot is kaptunk.

Nagyokat pislogtunk, amikor legutóbb arról írtunk, hogy tíz év után újra frissülni fog a Left 4 Dead 2, amit bár a Valve ad ki, egy az egyben a rajongók kalapálták össze – örülnénk, ha a Half-Life-hoz hasonlóan ez is egy készülő Left 4 Dead-játéknak az előszele lenne. A várható újdonságokról egyébként egy friss trailer is érkezett:

Az expanzió a The Last Stand nevet kapta, ami ügyebár a Left 4 Dead első részében szereplő pálya neve is egyben, és immáron a második részben is játszható lesz. A frissítés emellett még bővíteni fogja az alapjátékot 20 új survival pályával, újradolgozott animációkkal, idáig sosem hallott szövegekkel, PvP-ben eszközölt javításokkal, vadonatúj közelharci fegyverekkel, 30 feloldható achievementtel és két darab új mutációval is.

A The Last Stand szeptember 24-én lesz letölthető a Steamen, addig még bőven lesz idő újratelepíteni a játékot és megkeresni a régi zombihentelős cimborákat.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/68705/left_4_dead_2_video_az_uj_tartalmakrol