A 2020-as év a halasztások éve, amikor még azokat a játékokat is elcsúsztatják, amiket hivatalosan be sem jelentettek. A Mass Effect-trilógia újrakeverést ugyanis még mindig nem erősítették meg, de elvileg 2021 előtt nem is kapjuk meg.

Az utóbbi időszakban rengetegszer kerültek elő pletykák egy lehetséges újrahangszerelt Mass Effect-trilógiáról, amiket általában Jeff Grub, a VentureBeat szerkesztője szivárogtatott ki.

Nincs ez másként ezúttal sem: Grub szerint a COVID-19 itt is keresztbe tett a fejlesztésnek, valamint – ami nagyobb probléma -, hogy a Mass Effect első része se játékmenetileg, se grafikailag nem éri el a másik két rész színvonalát egyelőre. A pletyka szerint pontosan ezért 2021-re csúszik a remaster, ami elméletileg a Mass Effect: Legendary Edition nevet kapta, és a korábbiakkal ellentétben csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik – tehát a Switch verzió kimarad a rotációból.

Már ha mindez igaz ügyebár, hiszen mint azt tudjuk, az Electronic Arts a mai napig nem fűzött semmit a fenti pletykák egyikéhez sem.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/68819/mass_effect_trilogy_ha_lesz_is_nem_az_iden_erkezik