A mai napon élesedik a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone hatodik szezonja, amely szokás szerint új pályákkal, fegyverekkel, operátorokkal és játékmódokkal pezsdíti fel az Infinity Ward lövöldéjét. Lássuk, hogy mire számíthatunk!

Érdemes felkészülni a következő méretes frissítésre, a mai nap folyamán ugyanis elindul a Call of Duty Modern Warfare és Warzone legújabb szezonja. Először is csekkoljuk le az eseményt felvezető előzetest, ahol beköszön Farah, Nikolai, Verdansk új metróhálózata és a titokzatok halloweeni event is!

Ahogy azt már megszokhattuk, az új szezonnal élesedik az új Battle Pass is, amely rengeteg kozmetikai újdonságot, köztük két új operátort tartogat majd. A tényleges használati értékkel bíró újdonságokhoz azonban most is mindenki ingyenesen hozzájuthat, így a két új fegyver (SP-R 208 és AS VAL) vagy az új pályák nem kerülnek paywall mögé. Apropó pályák: a hagyományos multiplayerbe beköszön a Mialstor Tank Factori és a Call of Duty 4-ből ismerős Broadcast, a Gunfight felhozatalát a Station erősíti majd, a Ground War rajongói pedig Verdansk folyópartjára mehetnek lövöldözni.

Az új fegyverekre természetesen a Warzone játékosai is rátehetik a mancsukat, csakúgy mint a limitált ideig elérhető Armored Royale páncélozott teherautóira. Érdemes lesz körülnézni az újonnan nyílt metróalagutakban is, hiszen a földalatti vasútnak hála minden eddiginél sebesebben átszelhetjük majd a pályát. Végül pedig ne felejtsetek el visszanézni október 20-án sem, ekkor élesedik ugyanis a Warzone halloweeni eseménye, aminek valljuk be, elég gyanúsan zombis áthallása van.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/68832/modern_warfare_elindult_a_hatodik_szezon