Az Activision jelentése szerint a gördeszkás madárember első két videojátékát egybecsomagoló felújított változat máris átlépte az egymilliós eladási mérföldkövet, ezzel a teljes franchise legerősebb nyitányát produkálva.

Már több mint egymillió példányban talált gazdára a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, jelentette be az Activision Twitteren. Ez a szám talán nem tűnik olyan óriásinak majd’ másfél héttel a megjelenés után, azt azonban meg kell jegyeznünk, hogy a szokásoktól eltérően a kiadó ezúttal a közvetlenül eladott, ténylegesen a felhasználókhoz eljuttatott kópiák számát tette nyilvánossá, nem a viszonteladókhoz leszállított példányszámot.

Ez pedig elég volt ahhoz, hogy a legendás széria első két epizódját egybegyúró remaster az összes Tony Hawk-játék legnagyobb nyitóhetét produkálja. Az valószínűleg senkit nem fog meglepni, hogy a csomag a megjelenése hetében 448 százalékkal hagyta maga mögött a széria mélypontját jelölő Tony Hawk’s Pro Skater 5-öt, de abszolút megsüvegelendő, hogy a pakk a rendkívül népszerű Pro Skater 3-at és 4-et, illetve az Underground-epizódokat is lekörözte.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/68672/sebesen_fogy_a_tony_hawk_s_pro_skater_1_and_2