A Systemic Reaction legújabb, negyedórás videójában megmutatja nekünk, milyen egy küldetés a Second Extinctionben. Habár az ebben ábrázolt feladattípus neve „kutatás és kimentés”, a folyamatosan dörgő gépfegyver itt is tökéletes megoldás.

Noha szeptember helyett csak októberben lesz esélyünk először játszani a Second Extinctionnel, a fejlesztők egy negyedórás gameplay-jel illusztrálják, hogyan is néznek ki majd a küldetéseink ebben a co-op, dínóvadászós lövöldében. A videóban az elejétől a végéig követhetünk egy „kutatás és kimentés” típusú küldetést, amely során szektorokat fedezünk fel, hajókat javítunk, és persze hozzásegítjük a mutáns óriásgyíkokat a kihaláshoz.

A videó mellé egy fejlesztői roadmap is járt, amely felfed néhány, a jövőben várható újdonságot – bár pontos dátumot nem kapunk hozzájuk. A PC-s korai hozzáférés október 13-i startja után új nehézségi beállításokkal, új mutációkkal és egy új eventtel bővül majd a játék, idővel pedig újabb fegyverekkel és horda-móddal is bővítik majd.

PC mellett Xbox One-re és Series X-re is meg van ígérve a játék, de azokon nem tudunk early accessről, és várható megjelenési dátumunk sincs.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/68799/second_extinction_igy_nez_ki_egy_kuldetes