ACCDB

Az Microsoft Office 2007es adatbázis formátuma. Azonkívül, hogy iszonyatosan nagy fájlt kreál, nem tudnék sok mindent mondani róla…

Tovább olvasom

Aktív kapcsolat

Ha torrentezünk akkor lehetünk Aktívak vagy Passzívak. A lényege, hogy aki Aktív az tud a Passzívaktól és az Aktívaktól is tölteni. (és ez igaz a feltöltésre is) A Passzívok pedig csak Aktívaktól tudnak letölteni.

Tovább olvasom

Arány

A le és feltöltött adatmennyiségedből van kiszámolva. Minél többet töltesz fel, annál jobb lesz az arányod. Érdemes 1.0 fölött tartani. Vagyis amennyit letöltesz, töltsd is vissza. (FELtöltött adat mennyiség osztva a LEtöltött adat mennyiséggel.)

Tovább olvasom

Avatar

Kicsi képecske, mely megjelenik a profilodban, torrent és fórum kommenteidnél. Mindig elárul valamit a mögötte lévő emberről... Fizikai méretét általában korlátozás, hogy a megjelenítésük ne vegyen igénybe túl sok időt. Nagyobb torrent oldalak lehetőséget szoktak biztosítani dinamikus Avatarra. Vagyis, ez esetben mindig a képre generálódik néhány adatod. (rangod, arányod, sebességed, stb)

Tovább olvasom

AVI

Videó formátum, mely egyben tartalmazza a videó és az audió sávot is. (->konténer fájl) Hogy ezeknek milyen a minősége az a méretétől és az alkalmazott codecektől függ.

Tovább olvasom