Az alábbiakban néhány spórolási és pénzkeresési lehetőséget szeretnék figyelmedbe ajánlani. Ezek olyan lehetőségek, melyeket én is használok napi szinten és ténylegesen működnek.

Pénzvisszatérítés vásárlás után

  Pl. Aliexpress, Gearbest, Banggood, Myprotein, eCipő, Notino Regisztrálnod kell egy fiókot, majd telepíteni a böngésző bővítményt. Ahol kaphatsz visszatérítést, ott az oldal tetején egy értesítési sáv jelenik meg, amelyen keresztül aktiválni lehet a visszatérítést. A visszakapott összeget kiutalhatod bankszámlára. Elérhető böngésző bővítményként és mobilapp formájában.

Refundo - vásárlásaid után pénzvisszatérítés

refundo

Tesztelj pézért

Milyen feladatok várnak ráD?

Minden projekt más és más, de alapvetően a munkáknak két típusát különböztetjük meg.

A leggyakoribb az interjús kutatás, aminek során jellemzően egy 1 órás beszélgetésre várunk téged budapesti irodánkba / ha ez nem megoldható, akkor pedig távolról pl. telefonon keresztül. Előfordulhat, hogy valamilyen kérdőív kitöltése a feladat, vagy esetleg csoportos interjún kell megjelenned. Miután meghívót kaptál, te döntheted el, hogy melyik munkában szeretnél részt venni.

A tesztek másik típusa, amikor klasszikus tesztelői feladatkört töltesz be. Ennek során funkcionális hibákat keresel és hibajegyeket jelentesz le.

Olcsó, akciós Steam, UPlay, Origin kódok

Valóban olcsó, működő aktiváló kódok játékokhoz, DLC-hez, skinekhez. Miért ne vennéd meg, ha olcsó? Két oldalt is ajánlok lentebb.

Kiváló minőségű táplálékkiegészítők olcsón