Az alábbiakban néhány spórolási és pénzkeresési lehetőséget szeretnék figyelmedbe ajánlani. Ezek olyan lehetőségek, melyeket én is használok napi szinten és ténylegesen működnek.

Pénzvisszatérítés vásárlás után

  Pl. Aliexpress, Gearbest, Banggood, Myprotein, eCipő, Notino Regisztrálnod kell egy fiókot, majd telepíteni a böngésző bővítményt. Ahol kaphatsz visszatérítést, ott az oldal tetején egy értesítési sáv jelenik meg, amelyen keresztül aktiválni lehet a visszatérítést. A visszakapott összeget kiutalhatod bankszámlára. Elérhető böngésző bővítményként és mobilapp formájában.

Olcsó, akciós Steam, UPlay, Origin kódok

Valóban olcsó, működő aktiváló kódok játékokhoz, DLC-hez, skinekhez. Miért ne vennéd meg, ha olcsó? Két oldalt is ajánlok lentebb.

Kiváló minőségű táplálékkiegészítők olcsón

Revolut


Mi az a Revolut?

A Revolut egy fintech pénzügyi szolgáltató. Előnye, hogy bankközi árfolyamon lehet pénzt váltani, így spórolhatsz nyaraláskor vagy egyéb külföldi (akár weboldalakon történő) vásárláskor. A Revolut úgynevezett prepaid kártyákat bocsájt ki ingyenesen. Nincs számlavezetési díj, havidíj. A számla feltöltése ingyenesen lehetséges magyar számláról, ami azonnal megtörténik. Fintech cég lévén több olyan lehetőséget is nyújtanak, amelyek egy hagyományos magyar számla esetén nem elérhetők, például kriptodeviza adás-vétel, vásárlás során automatikus pénz spórolás az összegek kerekítésével, azonnali ingyenes pénz utalás. A számla és kártya kezelése a mobilapplikációval történik, így bármikor egyszerűen kezelhetők az adatok és lehetőségek (letiltás, limit állítás, deviza átváltás stb.)
Ami nekem tetszik:

  • Olcsóbban tudok külföldi pénznemben vásárolni itthonról is
  • Automatikus spórolás. Ha például 3460 Ft-ot fizetnél, akkor 3500 Ft-ot számol, ebből 3460 Ft a vásárlás és 40 Ft automatikusan egy széfbe kerül a spórolt pénzek közé. Hogy mekkora legyen a kerekítés mértéke állítható.
  • Árfolyamfigyelő és automatikus átváltás megadott árfolyam esetén. Az alkalmazás figyelmeztet, ha egy árfolyam elérte a kívánt értéket, így jó áron tudsz pénzt váltani.