Az alábbiakban néhány spórolási és pénzkeresési lehetőséget szeretnék figyelmedbe ajánlani. Ezek olyan lehetőségek, melyeket én is használok napi szinten és ténylegesen működnek.

Pénzvisszatérítés vásárlás után

 

Pl. Aliexpress, Gearbest, Banggood, Myprotein, eCipő, Notino
Regisztrálnod kell egy fiókot, majd telepíteni a böngésző bővítményt. Ahol kaphatsz visszatérítést, ott az oldal tetején egy értesítési sáv jelenik meg, amelyen keresztül aktiválni lehet a visszatérítést. A visszakapott összeget kiutalhatod bankszámlára. Elérhető böngésző bővítményként és mobilapp formájában.

Pénzvisszatérítés és automatikus kuponok

Pl. Gearbest, Banggood, eBay, Aliexpress

Fizetéskor automatikusan kipróbálja az elérhető kuponokat, hogy csökkenjen a vételár, valamint pénzvisszatérítést is kapsz. A kuponoknál látszik a felhasználók visszajelzése alapján, hogy biztosan működik-e egy kupon.

Olcsó, akciós Steam, UPlay, Origin kódok

Valóban olcsó, működő aktiváló kódok játékokhoz, DLC-hez, skinekhez. Miért ne vennéd meg, ha olcsó? Két oldalt is ajánlok lentebb.

Pénzkeresés néhány kattintással

Ha sokat netezel és ebből néhány percet szánnál naponta arra, hogy pénzt is kereshess, akkor ez érdekelhet. Napi néhány kattintás az egész. Regisztrációt követően az oldalon találsz magyar fórumot, ahol olvashatsz arról, hogy hogyan érdemes stratégiázni.