Feltöltés μTorrent-tel

by Winner_hun

Nyisd meg a klienst, majd a fájl menü / Torrent létrehozására klikk, vagy nyomj CTRL+N-t, vagy kattints a harmadik ikonra:


Ekkor bejön egy ablak:

Ami kell a torrent készítéshez azokat bekarikáztam és beszámoztam, lássuk hát:

1.: A legördülő listát lenyitva a már készített állományok találhatóak meg, ez akkor hasznos, ha egy dolgot több trackerre is fel szeretnénk tölteni, mert nem kell mindig végigböngészni a winchestert a fájlokért.

2.: Ha csak egy fájlt töltesz fel, akkor a ’Minden fájl’-ra kattints.

3.: Ha több fájlt szeretnél feltölteni, akkor azokat rakd egy mappába, majd a ’Mappa hozzáadása’ gombra kattints és válaszd ki a feltölteni kívánt mappát.

4.: Minden trackeren más és más az adatunk, ide a feltöltés leírásánál megadott url-t kell bemásolni.

5.: Ezt hagyd automatikus-on!

6.: Ha kiválasztottad a fájlt vagy mappát, megadtad az url-t akkor kattints a ’Létrehoz és mentés mint…’ gombra. Be fog ugrani egy ablak, hogy hova mentse el a hamarosan feltöltésre kerülő torrent fájlt. Egy fájlból álló torrent esetén a torrent mappájába, mappa esetén a mappa mellé érdemes menteni a torrent fájlt.

7.: Ha kész vagy a torrent fájl létrehozásával, akkor bezárhatod ezt az ablakot a ’Bezárás’ gombbal.

Most jön a trackeren a torrent leírás készítése és a feltölteni kívánt fájl(ok) torrentjének a feltöltése. A fájl(ok)ról készült torrent fájlt a leírás elkészítése után a trackerre feltöltésre kerül, majd a tracker által kreált torrent fájlt kell leszedni, amit a klienshez hozzá kell adni, hogy seedelni lehessen a feltölteni kívánt adatot. Lássuk:


8.: A ’Mentés mint’ helyének azt a mappát vagy fájlt kell kiválasztani amit fel szeretnénk tölteni, ennek kiválasztásához nyomj rá a három pontot tartalmazó gombra majd válaszd ki az elérési utat.

9.: Mivel feltöltésről van szó, ezért a ’Hash ellenörzés mellőzése’ szövegrész előtti jelölőnégyzetbe egy pipát lehet tenni. 10.: Ha a feltölteni kívánt fájl elérési útvonala meg van adva, a pipa be van rakva a helyére akkor lehet az OK gombra kattintani. Ekkor a kliensben a torrent listában egy zöld négyzet fog megjelenni fehér nyíllal a közepén: 

Sok sikert a feltöltéshez!

Winner_hun