A jövő héten megjelenő Godfall idén kizárólag PC-n és PlayStation 5-ön lesz játszható, de ez a konzolos platformexkluzivitás nem tart örökké. Befutott a játék launch trailere, amelyből új reményt nyerhetnek az Xbox Series X pártfogói is.

A Gearbox már jó előre lepaktált a Sonyval és az Epic Gamesszel, így a Counterplay Games looter-slashere kizárólag PlayStation 5-ön, illetve az Epic Games Store kínálatában jelenhet meg. Ez bizony szomorú hír azok számára, akiket érdekelt a koncepció, de a Microsoft új konzoljára neveztek be, azonban a játék megjelenését kísérő előzetes arról árulkodik, hogy még sincs minden veszve.

A látványos trailer végén érdemes egy pillanatra megállítanunk a videót, ugyanis a PlayStation 5 platformexkluzivitását kinyilvánító kép alatt található szöveg egyértelművé teszi, hogy ez a deal csak 2021. május 12-ig tart, vagyis kereken hat hónapig. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezen a napon máris piacra kerül majd az Xbox Series X-re és Series S-re szabott átirat, de a kapuk innentől kezdve tárva nyitva állnak majd.

A Godfall november 12-én érkezik PC-re, november 19-én pedig PlayStation 5-re.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/69252/fel_ev_mulva_erkezhet_xboxra_a_godfall