Battle royale-ozni már mindenki tud, katonáktól kezdve szuperhősökön és mágusokon át zselébab-emberkékig bárki. Na, de nindzsák is? A tavaly bejelentett Naraka: Bladepoint elméletben még idén megjelenik, a zárt bétát már izzítják.

A tavalyi Game Awardson hallottunk először a kínai 24 Entertainment játékáról, a Naraka: Bladepointról. Azóta nem sok vizet zavart a keleti birodalomban játszódó battle royale, de minden jel arra mutat, hogy a fejlesztés csöndben azért haladt: a csapat elindította a jelentkezést a zárt bétatesztre.

A Naraka: Bladepointról azt érdemes tudni, hogy hatvanfős multiplayer csatákra tervezték, amelyeket hat különböző karakter bőrébe bújva vívhatjuk meg. A játék egyedisége, hogy mindenki fel van szerelve horogvetővel, azaz mindenki irtó gyorsan mozoghat a pálya különböző magasságú pontjai között. A pozicionálás és a közelharc is hangsúlyos lesz a harcokban.

A november 3-án kezdődő bétatesztre a játék weboldalán jelentkezhettek. Ha minden igaz, a Naraka: Bladepoint még idén megjelenik PC-re.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/69024/lehet_jelentkezni_a_naraka_bladepoint_betajara