Revolut
Mi az a Revolut?

A Revolut egy fintech pénzügyi szolgáltató. Előnye, hogy bankközi árfolyamon lehet pénzt váltani, így spórolhatsz nyaraláskor vagy egyéb külföldi (akár weboldalakon történő) vásárláskor. A Revolut úgynevezett prepaid kártyákat bocsájt ki ingyenesen. Nincs számlavezetési díj, havidíj. A számla feltöltése ingyenesen lehetséges magyar számláról, ami azonnal megtörténik. Fintech cég lévén több olyan lehetőséget is nyújtanak, amelyek egy hagyományos magyar számla esetén nem elérhetők, például kriptodeviza adás-vétel, vásárlás során automatikus pénz spórolás az összegek kerekítésével, azonnali ingyenes pénz utalás. A számla és kártya kezelése a mobilapplikációval történik, így bármikor egyszerűen kezelhetők az adatok és lehetőségek (letiltás, limit állítás, deviza átváltás stb.)
Ami nekem tetszik:

  • Olcsóbban tudok külföldi pénznemben vásárolni itthonról is
  • Ingyenes Revolut egyenleg feltöltés. (vásárlásnak minősül az egyenleg feltöltése)
  • Ingyenes virtuális bankkártya (bármikor ki és bekapcsolható az elérhetősége)
  • Automatikus megtakarítás. Ha például 3460 Ft-ot fizetnék, akkor 3500 Ft-ot számol, ebből 3460 Ft a vásárlás és 40 Ft automatikusan a széfembe tesz a spórolt pénzek közé. Hogy mekkora legyen a kerekítés mértéke az állítható.
  • Árfolyamfigyelő és automatikus átváltás megadott árfolyam esetén. Az alkalmazás figyelmeztet, ha egy árfolyam elérte a kívánt értéket, így jó áron tudok pénzt váltani.
  • Ingyenes készpénzfelvétel

Regisztráció esetén 3.000 Ft feltöltést kapsz.

Regisztrálj