Negyedik adásával tért vissza az Outriders Broadcast. A streamek segítségével a People Can Fly igyekszik megválaszolni a játékot érintő legfontosabb kérdéseket. Első alkalommal a játék felépítése, kezelőfelülete volt terítéken, másodjára a kampány felépítése, harmadjára pedig a co-op kapott egy kis külön figyelmet. Ezúttal azt válaszolták meg, mire is számíthatunk az Outriders end game-jétől, ha egyszer nem live service játék lesz.

A kampány után az Expeditions nevezetű küldetések kötnek majd le, amelyeket csak a legügyesebb játékosok lesznek képesek sikeresen abszolválni. Szükség lesz hozzájuk a megfelelő fegyverekre, jól választott skillekre, a kasztok mesteri irányítására, és egy jól összeszokott csapat sem árt majd. Az Outriders legerősebb felszereléseit csak az Expeditionökön keresztül szerezhetjük meg.

A Spotlight-sorozatban végre a Technomancer karakterosztály is megkapta a maga epizódját. A Technomancer az Enochon tomboló anomáliákból önműködő fegyvereket képes gyártani, azok lesznek a legnagyobb segítségére, épp ezért azon játékosoknak való, akik a furfangosabb megközelítést a brutális sebzés elé helyezik.

Az Outriders 2021. február 2-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és 5-ön.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/69242/outriders_broadcast_ez_var_a_kampanyon_tul