Milyen izgalmas lehet, ha az ember dolga nem más, mint hogy mikrofonállványok előtt különféle lőfegyverekkel tüzeljen. A 343 Industries videóban mutatja be, hogyan rögzítették a fegyverhangokat a Halo Infinite-hez.

Halo Infinite-ünk egy darabig még nem lesz, ezt tudjuk. Azt is tudjuk, hogy viszonylag nagy a mozgolódás a fejlesztőcsapat háza táján: hol régi veteránokat vesznek fel, hol projektvezetők távoznak. A fejlesztés azonban ettől függetlenül folyik, a 343 Industries pedig egy kulisszák mögötti videóválogatásban mutatja meg, hogyan veszik fel azoknak a fegyvereknek a hangjait, amelyeket aztán visszahallunk a Halo Infinite-ből.

A videón a készítők a legkülönfélébb fegyvereket (mesterlövész puskától kezdve egészen a csúzliig) veszik kézbe, de nemcsak a lövés eldördülését rögzítik – ha kell, egy fal mögött kuporognak, hogy a gellert kapó golyó csilingelését is felvegyék.

Amikor 2021-ben befut végre a Halo Infinite PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, a játékban is megtapaszthatjuk, milyen gyümölcsöt hozott a munkájuk.

Forrás: https://www.gamekapocs.hu/hir/69238/halo_infinite_igy_keszulnek_a_fegyverhangok